Via yoga, voeding & klei tot jezelf komen

PROGRAMMA
- 1,5 uur zachte yogales om te gronden
- Voedzame, aardende lunch
- Werken met klei, workshop: kommen & schalen maken

YOGA MET FELIA
Deze zachte yang yin les zal je ondersteunen om te leren aarden. Kom los van alle spanning in je lichaam, gedachten in je hoofd en ga helemaal naar je gevoel, één met jezelf en het aarde element.
Meer info over Felia: www.felialannoo.be

De komende zomer kan je opnieuw een driedaagse draaien volgen bij Atelier Djarah. Deze richt zich naar de beginnende pottenbakkers en mensen die de basis verder willen oefenen. ​Je leert de klei voorbereiden, de techniek van het draaien en afdraaien. We richten ons op de cilinder en komvorm.
Deze driedaagse vindt twee keer plaats in een rustig groen kader in Deerlijk:
- op 26, 27 en 30 juli 2018
- op 16, 17 en 20 augustus 2018
met lessen/begeleiding van 10u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u.
Over de middag kan je er je picknick nuttigen.

 

Naast het georganiseerde aanbod workshops op datum kan je bij Atelier Djarah ook een workshop aanvragen. Heb je een verjaardagsfeest, een reunie, een teambuilding, een speciale gelegenheid of je wil eens samenkomen met vrienden en je wilt dit combineren met samen creatief bezig zijn, geef dan gerust een seintje. Er zijn verschillende workshops mogelijk. Zo kan je schalen/kommen, een ingedeukte/eigenzinnige vaas, een primitief masker, afdruk van het gezicht, .. maken. Ik kom op locatie of ik kan ook een locatie voorzien indien gewenst.

Je kan een duo workshop aanvragen in het Atelier. Deze is bedoeld als kwaliteitsmoment voor ouder-kind, meter/peter- kind, tussen partners, vrienden,.. Tijdens deze twee uur durende activiteit zijn we creatief bezig en wordt er volledig afgestemd op het duo dat aan deze activiteit deelneemt zodat het moment als kwaliteitstijd ervaren wordt.

Tijdens deze workshop gaan we de klei uitrollen en zo de lappen klei in moules een vorm geven. Een schaal of kom kan je ook opbouwen met verschillende bolletjes klei. Tijdens deze workshop kan je dus zelf je kommetjes of schaal maken. Je kan deze volgens eigen stijl/smaak afwerken.
Alles wordt uitgelegd en voorgetoond. Er is geen voorkennis vereist.

Deze workshop vindt plaats in het atelier te Deerlijk dat in het groen gelegen is op zaterdag 26 mei van 14 tot 17u. indien je zelf je werk wil komen glazuren kan dit op 16 juni van 10u tot 12u.