Tijdens de draaidagen leer je kneden en krijg je les rond draaien en afdraaien. We kneden de klei, oefenen op de techniek van het draaien en draaien onze werkjes af op een volgende draaidag. De draaidagen worden ingepland per twee en gevolgd door een glazuurmoment. Een dag draaien dus, een dag waarop we afdraaien en onze gedraaide potjes dus verder afwerken en een moment waarop je je eigen werk kan glazuren met de kleuren die je zelf verkiest.

Klik op de foto voor meer info. welkom!

Op maandagvoormiddag wordt het atelier op regelmatige basis opengesteld voor wie het draaien wil oefenen.
Je kan er dus terecht als je nog wil oefenen. Er wordt op die momenten geen les gegeven.

klik op de foto voor meer info. Welkom!

Naast het georganiseerde aanbod workshops op datum kan je bij Atelier Djarah ook een workshop aanvragen. Heb je een verjaardagsfeest, een reunie, een teambuilding, een speciale gelegenheid of je wil eens samenkomen met vrienden en je wilt dit combineren met samen creatief bezig zijn, geef dan gerust een seintje. Er zijn verschillende workshops mogelijk. Zo kan je schalen/kommen, een ingedeukte/eigenzinnige vaas, een primitief masker, afdruk van het gezicht, .. maken.

Neem gerust contact op als je hier meer info over wil.

Je kan ook een draailes aanvragen. Dit kan vanaf twee mensen. Deze is bedoeld als kwaliteitsmoment voor ouder-kind, meter/peter- kind, tussen partners, vrienden,.. Tijdens deze twee uur durende activiteit zijn we creatief bezig en wordt er volledig afgestemd op het duo dat aan deze activiteit deelneemt zodat het moment echt als kwaliteitstijd ervaren wordt.

klik op foto voor meer info. Welkom!

Dit is een tweedelige workshop. Tijdens het eerste moment maken we kommen /schalen en het tweede moment is er om alles te kunnen glazuren.
Alles wordt voorgetoond en uitgelegd. Er is geen voorkennis vereist.

Klik op de foto voor meer info. Welkom!