Je bent iemand verloren. Lang of nog niet zo lang geleden.
Je draagt die persoon - groot of klein - altijd met je mee. Dat is nu eenmaal zo. Die verbondenheid symbolisch vormgeven kan helend zijn. Contact met natuurelementen ook. In deze workshop combineren we het symbolisch vormgeven en contact met het natuurlijke materiaal ‘klei’.

meer info: klik op titel of foto

Op maandagvoormiddag wordt het atelier op regelmatige basis opengesteld voor wie het draaien wil oefenen.
Je kan er dus terecht als je nog wil oefenen. Er wordt op die momenten geen les gegeven.

klik op de foto voor meer info. Welkom!

Naast het georganiseerde aanbod workshops op datum kan je bij Atelier Djarah ook een workshop aanvragen. Heb je een verjaardagsfeest, een reunie, een teambuilding, een speciale gelegenheid of je wil eens samenkomen met vrienden en je wilt dit combineren met samen creatief bezig zijn, geef dan gerust een seintje. Er zijn verschillende workshops mogelijk. Zo kan je schalen/kommen, een ingedeukte/eigenzinnige vaas, een primitief masker, afdruk van het gezicht, .. maken.

Neem gerust contact op als je hier meer info over wil.

Je kan ook een draailes aanvragen. Dit kan vanaf twee mensen. Deze is bedoeld als kwaliteitsmoment voor ouder-kind, meter/peter- kind, tussen partners, vrienden,.. Tijdens deze twee uur durende activiteit zijn we creatief bezig en wordt er volledig afgestemd op het duo dat aan deze activiteit deelneemt zodat het moment echt als kwaliteitstijd ervaren wordt.

klik op foto voor meer info. Welkom!

Tijdens deze workshop gaan we met worstjes klei een vaas boetseren. Je kan een eigen karakter geven aan je vaas en tijdens de glazuurles het kleur en de afwerking zelf bepalen. Er is geen voorkennis vereist.

Voor meer info, klik op de foto!

Dit is een tweedelige workshop. Tijdens het eerste moment maken we kommen /schalen en het tweede moment is er om alles te kunnen glazuren.
Alles wordt voorgetoond en uitgelegd. Er is geen voorkennis vereist.

Klik op de foto voor meer info. Welkom!